25n
25N
25N

Contractació del personal per a la valoració de la dependència

Contractació del personal per a la valoració de la dependència
14/12/2017 -

La Junta de Govern Local de demà divendres aprovarà 22 noves incorporacions al Servici de Benestar Social, a causa de la contractació del personal per a la valoració de la dependència. Concretament són quatre psicòlegs, vuit tècnics auxiliars de servicis socials, vuit educadors socials i dos subalterns. “Amb aquestes noves contractacions, a les que cal sumar els 32 treballadors socials que ja vam contractar fa dues setmanes, continuem amb el nostre pla per a reduir la llista d’espera de la dependència a València ciutat”, ha declarat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

“És evident que si podem contractar aquestes persones és perquè les places estan dotades, al contrari del que diu la Delegació del Govern. I estan dotades perquè la Vicepresidenta i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ens ha atorgat més de 3 milions d’euros per a fer-ho i per això estem complint amb la nostra obligació de contractar persones per a valorar la dependència”, ha explicat Campillo.

Per la seua banda, la regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, ha afegit que “tot aquest personal ajudarà a abaixar els 16.608 expedients vius de dependència a la nostra ciutat. Per això és encara més greu el recurs de la vergonya del PP a aquestes contractacions. Van contra els més vulnerables. Per fer oposició al Govern de La Nau no els importa atacar el dret a l’ajuda per dependència de les persones més vulnerables de la nostra ciutat”.

L’Ajuntament encara no ha finalitzat en la contractació de tot el personal per a la valoració de la dependència i acabarà en les pròximes setmanes, després de fer la selecció del personal a través de borses pròpies o, fins i tot, recorrent a borses d’altres administracions si les municipals s’han esgotat.

REFORÇAMENT DE NOU PERSONAL ADMINISTRATIU

A més, la Junta de Govern Local aprovarà demà la incorporació de divers personal, sobretot administratiu, a diferents servicis. En total s’incorporaran 14 administratius en el servici d’ocupació de domini públic, responsabilitat patrimonial, patrimoni històric, gestió tributària específica-activitats econòmiques, societat de la informació, comerç, sanitat, gestió de residus sòlids i neteja, formació, gestió tributària específica – cadastral i fiscal ingressos.

També s’integraran 14 auxiliars administratius en el servici de gestió tributària integral – activitats econòmiques, educació, transparència, obres d’infraestructura, gestió tributària integral, Palau de la Música, benestar social, recursos culturals, llicències urbanístiques, gestió tributària integral – cadastral, assessoria jurídica i al gabinet de premsa.

“Continuem reforçant els servicis municipals. El Govern de la Nau té clar que per a dur a terme les polítiques públiques que estem dirigint necessitem personal que les faça possible. Per això, seguirem contractant personal en les pròximes setmanes, una vegada hem constituït ja moltes borses de treball”, ha declarat per finalitzar Campillo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 10 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa