25n
25N
25N

Contrarellotge per a arrancar la nova RTVV

Contrarellotge per a arrancar la nova RTVV
24/10/2016 -

La nova Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació ja ha fet un pas de gegants. Si en el mes de Juliol semblava que s’havia enquistat, des de la passada setmana ja compta amb el nou Director de la nova RTVV i el seu Consell Rector. Primer pas aconseguit però ara què? Després de les polèmiques declaracions de Montoro, els valencians podem viure alguna situació d’allò més dantesca. Per exemple obrir la nova radiotelevisió valenciana i quedar-se congelada per decisions de tribunals des del Govern central.

El Consell ha assegurat que lluitarà per protegir i evitar aquest tipus de casos. Després d’aconseguir arribar al consens del Consell Rector, que per cert, el PP va decidir deixar al marge la figura de l’antiga cap d’informatius Maite Fernández, els temps són cada vegada més estrets. Molt s’ha parlat de dates per a la reobertura però encara no hi ha un equip de professionals per a dur-la a terme.

El nou màxim òrgan de govern de la RTVV està presidit pel lletrat Enrique Soriano que és Doctor en Dret i lletrat en Corts des de 1992. Al costat d’ell, li segueixen els següents membres permanents: Vicente Vergara (PSPV), Vicente Cutanda (PP), José Martínez i Raquel Piqueras (Ciutadans), María Lozano (Podem) i Rafa Xambó i Mar Iglesias (Compromís).

La veritat és que encara queda la situació de milers d’extreballadors que no han vist resolta la seua situació encara i que haurien d’optar per participar novament en el procés de selecció.

D’altra banda, la qual cosa sí que és cert és que moltes productores ja han començat a treballar en la graella de la nova Canal 9. Es tracta en concret dels productes de ficció atés que la part de programes segueix encara sense resoldre’s.

El Consell vol xafar l’accelerador però encara estem a l’espera de veure de nou en les pantalles Canal 9 i com no, també escoltar en les ones Ràdio 9. El Com, Quan i On ho veurem en les pròximes setmanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − set =