25n
25N
25N

Continuen les obres de millora de la zona del Vedat de Torrent

Continuen les obres de millora de la zona del Vedat de Torrent
08/02/2021 -

L’Ajuntament de Torrent prossegueix amb les obres dels carrers Dr. Fleming i Dr. Marañón corresponents al ‘Pla de Reurbanització de Vies Públiques’ per a la zona del Vedat, les quals es troben ja en un estat molt avançat i s’espera que finalitzen íntegrament en els pròxims dies. Aquesta intervenció, que es va iniciar en les primeres setmanes del mes de gener, té com a objectiu millorar la vida dels veïns i veïnes gràcies a la renovació de l’entramat urbà de la zona.

D’aquesta manera, al carrer Dr. Marañón s’ha completat la pavimentació de la vorera i la renovació de les escomeses de sanejament i la xarxa de subministrament d’aigua potable, encara que fins i tot falta per realitzar l’asfaltat del carril. Igualment, al carrer Dr. Fleming ja s’ha efectuat la pavimentació de la vorera i la renovació de les escomeses de sanejament en una de les voreres, i actualment s’estan realitzant les mateixes actuacions en l’altra.

Aquests treballs se sumen als duts a terme en el tram final de l’Avinguda del Vedat, on es va adequar la vorera en el costat de sentit de baixada dels vehicles procedents del Vedat, de manera que es va donar continuïtat a la qual ja existia al costat del pavelló municipal per a facilitar l’accés als vianants en aquest tram.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 11 =