Continua la neteja del riu Túria al seu pas per Manises

Continua la neteja del riu Túria al seu pas per Manises
09/08/2019 -

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises ha reforçat la tasca de neteja al riu Túria, concretament a l’escala tercera d’aquest al seu pas per la localitat de Manises.

Les tasques de neteja dutes a terme durant els últims dies han arreplegat centenars de plàstics, recipients i brutícia diversa deguda a la poca responsabilitat de les persones que cada dia acudeixen a aquest paratge natural i el descuiden. A banda de les neteges realitzades per les diferents administracions implicades, també és essencial i primordial la col·laboració ciutadana per mantenir nets i en bones condicions els nostres entorns naturals.

Segons paraules del regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader “amb la col·laboració de la ciutadania podrem mantenir un ben amb tant de valor mediambiental com és el nostre paratge natural”. A més, el regidor ha afegit que “durant els pròxims anys un dels nostres objectius és tornar a tindre un riu viu i ple de vida tal com els nostres majors l’han conegut».

Es tracta d’una actuació que reforça les dues grans neteges realitzades ja durant aquests últims mesos. El primer tram es va fer al mes de març des de l’escala tercera fins al pont entre Manises i Paterna; el segon tram va tindre lloc a la zona del riu de les Simetes de Manises. Ara ha sigut el torn de la zona situada pels voltants de l’escala tercera i a la qual s’ha recollit una gran quantitat de residus, l’equivalent a dues furgonetes plenes. A més a més, també s’ha realitzat una tasca de desbrossament pels voltants de l’àrea anteriorment esmentada.

L’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, ha assegurat que “la prioritat d’aquesta legislatura és que Manises siga una ciutat de cara i oberta al riu Túria i, per això, treballem de valent, a poc a poc, per aconseguir-ho”.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − huit =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019
punt cat