25n
25N
25N

Un total de 16 bombers continuen treballant en l'incendi en una nau del polígon de la Cova

CPBV

Un total de 16 bombers continuen treballant en l'incendi en una nau del polígon de la Cova
21/01/2019 -

Un total de 16 bombers continuen treballant en l’incendi que calcina des d’aquesta vesprada una nau amb abundant material plàstic en el polígon de la Cova de Manises.

El foc ha obligat a desallotjar les naus confrontants així com a tancar una gasolinera pròxima, han indicat des del Consorci Provincial de Bombers de València. L’oficial del consorci, Enrique Pedrós, ha explicat que durant les labors d’extinció s’ha mantingut informat a l’Aeroport de València, donada la proximitat del foc, i la intensitat de la columna de fum.

Dos treballadors de 41 i 51 anys d’edat han requerit ser hospitalitzats per inhalació de fum després de veure’s afectats per l’incendi. Segons ha informat el Centre d’Informació i Comunicació d’Urgències, fins al lloc s’ha desplaçat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. Els serveis mèdics han assistit a tres treballadors per inhalació de fum.

Un d’ells no ha requerit trasllat a centre hospitalari i els altres dos, de 41 i 51 anys d’edat, han sigut traslladats en l’ambulància SVB a l’Hospital Intermutual de Llevant. La unitat del SAMU roman en el lloc de manera preventiva.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, l’avís de l’incendi ha entrat al voltant de les 13.15 hores d’aquest dilluns.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 7 =

bombers
CCCC
bombers