25n
25N
25N

Continúa 'Cultura als Pobles' con once nuevas propuestas

Continúa 'Cultura als Pobles' con once nuevas propuestas
01/06/2018 -

Cinema a la fresca, tallers participatius, música clàssica i titelles, entre altres propostes arriben aquest cap de setmana als pobles de València, en el marc del programa Cultura als Pobles, que va posar en marxa començar el passat 4 de maig de la mà de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals, com ara una aposta per la descentralització de la cultura i l’accés igualitari de la ciutadania a l’oferta cultural de la ciutat.

En aquesta ocasió, els pobles que acolliran les diferents propostes són Carpesa, Poble Nou, Cases de Bàrcena, Beniferri, Forn d’Alcedo, Faitanar, La Torre, Pinedo i El Saler. Les activitats arranquen aquesta vesprada a les 18.00 hores en La Torre, amb la segona sessió del taller «Cos i testimoni», del projecte Pobles en Peu d’Art; i continuaran a les 22.00 hores en Beniferri, amb la projecció de la pel·lícula «14 d’octubre del 1957. El dia en què parlaren les pedres», en el cicle Cinema a la fresca.

Per demà dissabte s’ha convocat una Jornada d’arts vives, també del projecte Pobles en Peu d’Art, al parc de l’Ermita de Carpesa. De matí, El Saler acollirà el concert «Música de cinema», de repertori clàssic, a càrrec del Quartet Morvedre, a les 12.00 hores. I la música donarà continuïtat a la jornada a les 19.00 hores a Castellar-Oliveral, amb el concert de la Banda de Música CIM Castellar-Oliveral. A la nit, el monologuista Piter Pardo oferirà una actuació en Cases de Bàrcena, a partir de les 22.00 hores; i a eixa mateixa hora, en Pinedo es projectarà també «14 d’octubre del 1957. El dia en què parlaren les pedres», en el cicle Cinema a la fresca.

Finalment, diumenge serà un dia dedicat a propostes tradicionalment dirigides al públic de menor edat. La primera d’elles, a les 12.00 hores en Forn d’Alcedo: la companyia La Estrella oferirà el seu espectacle de titelles ‘Caputxeta i altres llops’. De vesprada, a partir de les 18.00 hores, Pinedo acollirà un taller i espectacle participatiu de circ a càrrec d’APEC-Món Baraka Nou Circ. I a la mateixa hora, en Faitanar s’organitzarà el taller de jocs populars valencians Tot Animació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − onze =

torrent