25n
25N
25N

Continua la campanya d'asfaltat per més carrers de València

Continua la campanya d'asfaltat per més carrers de València
11/02/2019 -

L’Ajuntament de València asfaltarà a la nit durant els pròxims set dies, cinc nous carrers de la ciutat en els barris de Patraix, El Mercat i Arrancapins. Aquests treballs s’estan duent a terme des de fa dues setmanes.

Respecte a l’asfaltat en el barri de Patraix, tindrà lloc en l’avinguda de Tres Forques, concretament entre el carrer d’Arxiduc Carlos i Énguera -rotonda inclosa-, que presenta clivelles i pegats, a què cal sumar el desgast de l’asfalt en algunes zones.

Aquests desperfectes són comuns a la calçada dels carrers de l’Editor Manuel Aguilar i Beata, en el barri del Mercat, a més dels clots ocasionats pel trencament de l’aglomerat. Finalment, en el barri d’Arrancapins, es millorarà l’asfaltat dels carrers de l’Historiador Diago i Conca al seu pas per la plaça del Bisbe Amigó.

«La millora de l’estat dels carrers de València és un objectiu clar per a l’Ajuntament, com també ho és que les inversions arriben a tots els barris de la ciutat, cosa que no ha succeït sempre. Hi ha carrers que portaven més de 25 anys sense asfaltar-se», ha comentat el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 7 =

bombers
Valencia activa