25n
25N
25N

Consum oferix 4.000 llocs de treball per a l’estiu

La Cooperativa oferix jornades completes i parcials, amb una duració de fins a 6 mesos i una retribució mínima de 1.200 euros al mes

Consum oferix 4.000 llocs de treball per a l’estiu
15/04/2021 -

Consum oferix 4.000 llocs de treball de cara a les contractacions de reforç per als mesos d’estiu i substitució de vacances del personal dels seus més de 460 supermercats propis. Els llocs que s’oferixen són, en la majoria, per a cobrir les tasques del personal operatiu de les seues tendes.

D’eixos 4.000 llocs de treball, aproximadament la mitat procedirà de les plantilles de reforç per la COVID-19 i les ampliacions dels contractes que s’han fet amb motiu de Setmana Santa. La Cooperativa oferix jornades completes i parcials, amb una duració de contracte d’entre 3 i 6 mesos i amb una retribució d’accés de 1.200 euros bruts al mes, que pot arribar fins als 1.700 euros segons el lloc de treball.
Es requerix titulació en ESO, una clara orientació al client, ganes d’aprendre, actitud per al treball en equip i residència pròxima allà on s’oferix el lloc. No es necessita experiència prèvia, ja que es facilitarà formació per part de Consum. La temporada estival anirà des d’abril fins a final de setembre, i podrà tindre continuïtat posteriorment en funció de l’acompliment professional de cada persona. La Cooperativa informa que actualment es troben en ple procés de selecció de personal. Per a accedir a les ofertes, els candidats han de registrar-se en https://www.consum.es/va/treballa-en-consum/

Generació d’ocupació rècord

Consum ha generat prop de 1.400 llocs de treball durant l’any 2020 fins a arribar a una plantilla d’unes 17.400 persones. Això suposa una xifra rècord en la generació d’ocupació estable i de qualitat, prenent de referència els últims cinc anys, en els quals s’ha generat més de 900 llocs de treball, de mitjana, a l’any.

2020 també va ser un any rècord quant a contractes formalitzats a causa de la pandèmia. Per este motiu, Consum va contractar 6.149 persones i va fer 2.873 ampliacions de jornada des que va començar la crisi sanitària.

Primes COVID

Per a reconéixer l’enorme esforç que han dut a terme els treballadors de Consum durant tot este any de pandèmia, la Cooperativa ha gratificat amb dos “primes COVID” els seus treballadors de tendes i plataformes logístiques, que han suposat uns 600 euros de mitjana entre les dos.

La primera prima es va entregar al març de 2020 i la segona al gener de 2021. Estes primes han representat un import de més de 8,5 milions d’euros i han afectat el personal operatiu de supermercats i plataformes, que suposa el 95% de la plantilla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =