25n
25N
25N

Consum completa la instal·lació de mampares de seguretat en les caixes de tots els seus supermercats

Consum completa la instal·lació de mampares de seguretat en les caixes de tots els seus supermercats
25/03/2020 -

Consum ha instal·lat mampares de metacrilat de seguretat en la línia de caixes del cent per cent de la seua xarxa comercial, per a protegir als seus treballadors i clients davant la pandèmia de COVID-19.

Aquest procés es va iniciar el dissabte 21 de març, quan es van instal·lar les primeres mampares en 180 supermercats, i s’ha prolongat fins al 24 de març, quan s’ha completat la instal·lació d’aquestes mampares de seguretat, en caixes alternes, “ja que així s’està atenent els clients per a garantir la distància de seguretat”, explica la cooperativa valenciana en un comunicat.

A més, aquest servei s’ha oferit a la franquícia de Consum, Charter, que també està instal·lant les mampares en tots els supermercats.

Consum destaca que ha reforçat les mesures de seguretat i higiene, tant a escala de plantilla, com a escala de supermercat i plataformes logístiques. Les botigues també disposen d’hidrogels i guants, com a mesures preventives, tant per a la plantilla com per als clients.

La cooperativa ha pres una sèrie de mesures excepcionals per a oferir “un servei de qualitat i procurar la salut i seguretat dels seus clients i treballadors, amb la finalitat d’evitar les aglomeracions i complir amb les indicacions de les autoritats a conseqüència de l’estat d’alarma”, incideixen.

Entre les accions dutes a terme, s’ha aplicat la reducció de l’horari d’obertura al públic des del 16 de març, de deu del matí fins a les 20.00 hores de la vesprada, per a totes les seues botigues pròpies. L’objectiu és “garantir el servei de reposició dels productes, abans de l’obertura i després del tancament”.

COMPRA RESPONSABLE

Així mateix, s’ha decidit la limitació a 6 unitats d’una mateixa referència per persona i dia, apel·lant a realitzar una compra responsable; el control de l’aforament a les botigues, per al que s’està treballant en col·laboració amb les administracions públiques; es demana que es respecte la distància de seguretat de més d’un metre, tant en la línia de caixes, com amb els treballadors de la botiga; l’augment dels serveis de neteja i desinfecció en tots els punts de venda i s’estan donant als clients a l’entrada de les botigues gel desinfectant i guants de plàstic (els de la secció de Fruites i Verdures) com a mesura de prevenció i seguretat.

Sobre aquestes mesures s’està informant, tant a través dels membres de la plantilla com per mitjà de cartelleria, megafonia i xarxes socials, apunten.

Consum sol·licita la col·laboració de tota la població, amb les següents recomanacions: que només vaja una persona per família per a realitzar la compra, abstenint-se, en la mesura que siga possible, els ancians, xiquets i grups de risc; anar només a comprar si és imprescindible; l’ús de guants per a anar a comprar i, una vegada finalitzada la compra, s’han habilitat uns contenidors a l’eixida per a depositar-los; el pagament amb targeta en comptes d’en efectiu, evitant el contacte físic i tapar-se la boca en esternudar o tossir, utilitzant un mocador d’un sol ús, o sobre el colze.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + dinou =