25n
25N
25N

Consum incorpora bosses de paper en tots els seus supermercats

Les bosses de paper conviuran amb les de plàstic reutilitzable

Consum incorpora bosses de paper en tots els seus supermercats
05/12/2018 -

Consum aferma la seua aposta per l’eliminació del plàstic en tots els seus supermercats i incorpora les bosses de paper en totes les seues tendes. Fins ara tan sols estaven presents en 24 supermercats Consum de València, Alacant, Barcelona i Almeria, així com en el seu servei de compra per Internet a un cost de deu cèntims. No obstant això, a partir d’aquesta setmana, les bosses de paper ja estaran disponibles en totes les tendes.

Aquestes bosses de paper no substituiran a les bosses de plàstic reutilitzables que Consum ofereix a un preu de dos i cinc cèntims, sinó que ambdues conviuran en les tendes. Així mateix, la cooperativa valenciana estendrà també les bosses de plàstic a les seues franquícies de Charter al llarg de la setmana.

Tal com ha informat Consum, les bosses de plàstic estan fabricades amb un 30% de paper reciclat i un 70% de paper verge FSC, que acredita que eixe producte prové de boscos sostenibles. Amb aquesta iniciativa, la cooperativa valenciana cerca anar adaptant els requeriments europeus, en els quals exigeixen no solament reciclar el 50% dels residus en 2020, sinó que el plàstic no reutilitzable desaparega del nostre dia a dia.

Consum està compromesa amb el respecte cap al medi ambient, i ja, en 2017, el Ministeri d’Agricultura va reconéixer a la cooperativa valenciana com l’única empresa de distribució amb certificació sobre la seua petjada de carboni, que va reduir en 24,3%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =