caixa popular

Consum amplia la seua plantilla en 30 persones amb l’obertura del nou supermercat a Benidorm

La Cooperativa compta ja amb 74 supermercats en la província i dona ocupació a més de 1.600 persones

Consum amplia la seua plantilla en 30 persones amb l’obertura del nou supermercat a Benidorm
28/06/2017 -

Consum obri demà a Benidorm (Alacant) el tercer supermercat de l’any, que se suma al que va obrir les seues portes el passat dia 8 a la mateixa localitat. L’establiment, situat a l’Avinguda del Mediterrani, núm. 8, ha suposat la creació de 30 llocs de treball especialitzat.

El supermercat compta amb més de 1.400 m2 de superfície i disposa d’atenció personalitzada en peixateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall i forn. Compta, a més, amb la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives de Kaviva, Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma i Consum Kids. L’establiment obrirà de dilluns a dissabte de 9 a 21,30 h. i disposarà de servici de compra a domicili. Durant els mesos d’estiu, s’ampliarà l’horari fins les 22 h.

 

Aposta per Alacant

Amb esta nova obertura, la Cooperativa aconseguix els 74 supermercats a la província d’Alacant, entre propis i franquícies de Charter. Durant este any, Consum té previst obrir 4 establiments més a la província, que ja dona ocupació a més de 1.600 persones. D’esta manera, la Cooperativa seguix amb la seua aposta per la província d’Alacant, la tercera en nombre de supermercats després de València i Barcelona.

 

Que bo cuidar l’entorn!

Este centre empra un model pioner d’instal·lacions frigorífiques de temperatura negativa, alimentades amb CO2, que permet reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Una de cada tres instal·lacions d’este tipus a Espanya està a Consum. A més, està inclòs dins de la xarxa de supermercats Ecoeficients, que representa el 75% del total de supermercats propis.

 

Que bo tindre-ho tot!

Consum posa al servici dels seus clients una amplia varietat de marques, excel·lència en frescos i el millor preu des de la primera unitat perqué siga el client qui trie el que vol comprar.

Més de 2,7 milions de socis-clients de la Cooperativa es beneficien dels avantatges i descomptes de pertànyer al programa de fidelització de ‘Món Consum’. Este programa reunix tots els avantatges i servicis exclusius i personalitzats de cada soci-client, entre els que destaquen el xec regal i els productes xec-creix. En 2016 els socis-clients de Consum disfruten de descomptes en les seues compres per un valor de 30,1 milions d’euros, entregats en un total de 7,3 milions de xecs regals.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 12 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris