25n
Orgull
Orgull

Ja es poden consultar les notes de la PAU 2021 a València

Les qualificacions estan disponibles a la web de la Generalitat Valenciana

Ja es poden consultar les notes de la PAU 2021 a València
18/06/2021 -

Ja s’han publicat les notes de la PAU 2021 de la Comunitat Valenciana. Després que els dies 8, 9 i 10 milers de joves s’enfrontaren a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) 2021, ja es coneixen els resultats. Però, com consultar les notes de la PAU? Les qualificacions poden consultar-se en la web de la Generalitat, en el següent enllaç. L’alumnat que s’ha presentat a aquestes proves tan sols ha d’introduir el seu usuari i contrasenya per a conéixer la seua nota final.

Una cosa a tindre en compte és el termini de les revisions. Els alumnes i alumnes disposaran de diverses dies per a sol·licitar revisions dels exàmens. El termini per als centres educatius de València i Castelló seran els dies 21, 22 i 23 de juny, per la qual cosa aquests estudiants hauran de sol·licitar les revisions durant aquests dies, ja que l’hora límit acaba a les 14 hores del dia. A Alacant, el termini acaba a les 14 hores del dia 25.

Sol·licitud de preinscripció

El pròxim dia 9 de juliol a les 14 hores finalitzarà el procés de preinscripció de tots els estudiants que s’hagen presentat a les proves d’Accés a la Universitat (PAU) de juny, estudiants de cursos anteriors, estudiants titulats, estudiants de cicles formatius o estudiants estrangers.

La publicació dels resultats de la prescripció tindrà lloc el 16 de juliol i les universitats hauran de comunicar quantes places han d’oferir en cadascuna de les titulacions que tinguen places sobrants.

La sol·licitud de preinscripció es podrà emplenar a través de l’assistent telemàtic allotjat en la pàgina web de la Conselleria

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − nou =