25n
25N
25N

Ja es pot consultar l'oferta formativa dels Centres Municipals per a Persones Adultes de Paterna

El període de matriculació s’obrirà el 4 de setembre

Ja es pot consultar l'oferta formativa dels Centres Municipals per a Persones Adultes de Paterna
12/07/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha presentat l’oferta formativa dels Centres Municipals per a Persones Adultes per al pròxim curs 2019-2020.

Tal com ha explicat el regidor d’Educació, David Fortea, “els Centres d’Adults de Paterna compten amb una variada programació acadèmica que s’adapta, en funció de coneixements o edat, a les necessitats delos veïns i vecinasque volen obtindre una titulació oficial per a treballar o accedir a estudis superiors”.

El programa formatiu inclou classes d’anglés de diferents nivells, preparació dels exàmens de valencià de la JQCV, informàtica i ofimàtica o tallers de repàs de matemàtiques i llengua.

També s’ofereix ensenyament reglat tant de primer curs, que inclou classes d’alfabetització, educació bàsica o per a neolectores, com de segon cicle per a preparar l’obtenció del Graduat en Educació Secundària.

Així mateix, els centres també compten amb cursos de preparació de competències clau o proves d’accés a la Universitat o a Cicles Formatius de Grau Superior.

L’oferta acadèmica es completa amb tertúlies i concursos literaris, excursions i visites culturals i tallers de menjar saludable.

A més, el regidor Fortea ha recordat que “amb l’objectiu de facilitar l’assistència de tots els veïns i veïnes del municipi el centre compta amb quatre seus, en els barris de la Coma, la Canyada, Santa Rita i La Mercè,la qual cosa evita el desplaçament dels alumnes a l’hora d’assistir a classe”.

Finalment, Fortea ha assenyalat que el període de matriculació s’obrirà el 4 de setembre i els interessats poden obtindre més informació en el telèfon 96 120 67 60.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 18 =

caixaontinyent
paterna