Hui s'obrin les llistes d'admesos i notes de tall per a les Universitats valencianes

La Generalitat publica hui la llista d’admesos per a la universitat del curs 2019/2020

Hui s'obrin les llistes d'admesos i notes de tall per a les Universitats valencianes
12/07/2019 -

Tots aquells estudiants que van realitzar les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) el mes passat i hagen realitzat la preinscripció, podran consultar hui si han sigut admesos o no en els Graus de preferència. Amb aquesta resolució, a més, es podrà conéixer la nova nota de tall que ha resultat dels exàmens d’accés.

La nota obtinguda en les diferents fases de la PAU, que pot consultar-se des d’ací, marcarà en competència amb els altres aspirants obtenir plaça o no. En cas de no aconseguir plaça en cap de les opcions o no en les més desitjades, podrà optar-se a figurar en la llista de ‘subhastes’ per a, en cas que es moguen les llistes, puguen ser cridats per a acceptar la nova plaça.

Per a consultar la relació d’admesos en els diferents graus sol·licitats, ha d’accedir-se a la mateixa aplicació web que per a realitzar la preinscripció universitària. Des de la pàgina disposada per la Generalitat, es podrà consultar la llista d’admesos en les universitats valencianes.

Hora de publicació d’admessos

L’hora de publicació dels resultats és a la una de la vesprada -les 13h-. Fins a aqueix moment, des de la web no es podrà accedir amb les dades de l’alumne. Tots els resultats de les diferents universitats valencianes es publicaran alhora; de la Universitat Miguel Hernández (UMH), la Universitat Politècnica de València (UPV), Universitat de València (UV), Universitat Jaume I de Castelló (UJI) i la Universitat d’Alacant (UA).

Si bé les notes de tall dels passats cursos pot resultar indicatiu per a fer-se una idea de l’accés, això no sempre es compleix. Les inscripcions en la llista de subhasta poden arribar a rebre una trucada afirmativa pocs dies abans de l’inici del curs. A més, pot repetir-se la preinscripció per a convocatòries, repetir la PAU -les proves específiques, per exemple-, o optar per altres àmbits més pràctics, com els Cicles Superiors de Formació Professional. Aquests, a més, serveixen com a nota de la fase general de la selectivitat, en cas de després es torne a optar a accedir a un grau.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − quatre =

programacion rialto
cultura als barris 2019
programacion rialto
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019
punt cat