caixa popular

Consulta la programació de setembre, el mes de la música coral

Consulta la programació de setembre, el mes de la música coral
31/08/2017 -

L’agenda de setembre està marcada per actes culturals, com el concurs de pintura, la gala de dansa benèfica, concerts i recitals, entre uns altres. Pel costat esportiu, aquest mes es commemorarà la II Gala de l’Esport i l’inici del curs 2017/2018. En el programa del mes també es compta amb cinema d’estrena i exposicions.

 

Trobades de cant d’estil i intercanvis corals

Durant el mes de setembre podrem gaudir de diferents concerts i recitals musicals. El primer serà el concert a càrrec del cor Lambert Alonso, “Retrobem” Peripatético, el 16 de setembre des de les 12:00 hores.

El divendres 15 en Vila Eugenia tindrà lloc el recital de percussió, vídeo i electrònica. I el 23 de setembre Clara Andrés oferirà un concert emmarcat dins del cicle de música en valencià.

Godella també comptarà amb tres trobades corals. D’una banda, el 16 de setembre tindrà lloc l’intercanvi entre el cor Senieta i el cor Lambert Alonso en el XIV programa de concerts d’intercanvis musicals. El següent intercanvi serà l’1 d’octubre entre el cor de la Vila i el cor de Gandia. A més, el 30 de setembre el grup de Danses El Poblet organitza la trobada de cant d’estil en el parc del Vaig moldre.

 

Exposició “De casa 2016” i per la igualtat

L’exposició “De casa 2016” estarà disponible del 4 al 24 de setembre en el Centre Cultural Xicranda. Tot seguit, del 25 de setembre al 8 d’octubre s’instal·larà l’exposició per la igualtat: #NoEmToquesElWhatsApp.

 

Concurs de pintura ràpida

El dissabte 9 de setembre tindrà lloc la catorzena edició del concurs de pintura ràpida ‘Godella i el seu entorn’, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Godella i que acollirà com cada any a artistes que ompliran els carrers del poble amb els seus cavallets i pinzells. L’exposició dels guanyadors tindrà lloc de l’11 de setembre a l’1 d’octubre en Vila Eugenia.

 

La II Gala de l’Esport, l’inici del curs i la volta a peu solidària

Setembre celebrarà la segona edició de la Gala de l’Esport que es realitzarà el 8 de setembre en el teatre Capitoli i on es premiarà l’esforç i treball de tots els esportistes de Godella que porten el nom del poble per tot el país i ho fan gran amb els seus triomfs.

Aquest mes també es reprendran les classes del curs esportiu i del programa de la EPA. L’11 de setembre es donarà inici al curs esportiu amb un ampli programa d’activitats tant per als més xicotets com per als adults. Les inscripcions per als veïns de Godella tindran lloc el 4 i 5 de setembre, per a altres municipis es realitzaran el 8. D’altra banda, el curs educatiu de la EPA començarà el 18 de setembre  per a tots els grups. Per a aquest curs el programa compta amb una formació bàsica i superior, a més dels tallers EPA de vidre, tiffany, fusió de vidre i bijuteria, ceràmica, teatre, valencià, costura i componiments, anglès per a adults i xiquets, francès, informàtica, creació literària i club de lectura.

Les activitats esportives programades per a aquestes dates culminen amb la primera volta a peu solidària l’1 d’octubre a benefici de l’Associació contra el càncer de Godella.

 

Altres activitats del mes de setembre

El teatre acollirà el 22 de setembre la gala de dansa benèfica a càrrec de la companyia Gerard Collins a favor de la Plataforma per a la Solidaritat Ciutadana de Godella.

D’altra banda, també en el Capitoli, hi haurà cinema d’estrena del 29 de setembre a l’1 d’octubre. I tancant l’àmbit cultural, el 16 de setembre se celebrarà el deslliurament del VI Va guardar “El Poblet” en Vila Eugenia.

Finalment, cal destacar que el 27 de setembre tindrà lloc la reunió del consell de Participació Ciutadana per a informar dels pressupostos participatius i les subvencions, entre altres punts del dia. Se celebrarà en el Centre Cultural Xicranda a les 19:30 hores.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 16 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats