caixa popular

S'aprova la construcció de 41 vivendes de protecció pública

S'aprova la construcció de 41 vivendes de protecció pública
27/03/2018 -

El Consell d’Administració de l’empresa municipal AUMSA ha aprovat hui la construcció de 41 vivendes de protecció pública, VPP, en el Camí de les Moreres, així com l’adjudicació de les obres del PAI Riu Bidasoa-Joan Piñol, que acabarà amb un tap urbanístic del barri de Torrefiel. Així ho ha anunciat aquest matí el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda i president d’AUMSA, Vicent Sarrià.

El Consell ha aprovat la redacció del projecte i direcció d’obra de 41 vivendes de protecció pública, VPP, en el Camí de les Moreres, 2. Aquesta promoció, junt amb la ubicada al mateix carrer de 20 vivendes també VPP, sumen un total de 61 vivendes noves en el Sector de Moreres. Ambdues promocions comptaran amb un certificat de sostenibilitat BREAM, LEED o semblant, per tal de garantir que “tant en l’execució com en la vida útil de l’edifici, el consum energètic siga mínim”, ha explicat l’edil.

Les promocions del Camí de les Moreres completen el Pla d’Inversions 2016-2020 d’AUMSA, que inclou 6 promocions en el centre històric amb 35 vivendes VPP: 4 vivendes en Tapineria, 22; 3 en Tapineria, 20; 11 en carrer Fos, 7 i 9; 9 en Ripalda, 17-19; 4 en Ripalda, 10; i 4 en Sogueros, 12. Aquestes actuacions busquen, a més de construir VPP per a recuperar població al centre històric, contribuir a la seua regeneració, i acabar amb solars històrics i edificis en ruïnes. El Pla complet inclou 96 noves vivendes que ampliaran el parc públic d’AUMSA de règim de lloguer, i suposa una inversió de 14 milions d’euros fins al 2020.

D’altra banda, el Consell ha aprovat també l’adjudicació de les obres d’urbanització del PAI (Pla d’Actuació Integrada) de la Unitat d’Execució de Sòl Urbà “Riu Bidasoa-Joan Piñol”. Es tracta d’una actuació amb una superfície de 3.485 metres quadrats, un pressupost de 254.000 euros, i un termini d’execució de quatre mesos. “La iniciativa permetrà acabar amb un tap urbanístic en el barri de Torrefiel, i afavorirà la mobilitat des del Camí de Montcada fins al carrer del Comte de Torrefiel” ha conclòs Sarrià.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris