caixa popular

Constitució de la Junta Local de la Seguretat

Constitució de la Junta Local de la Seguretat
08/06/2017 -

Ahir dia 5 de juny de 2017 al saló de plens de la casa del poble tingué lloc la firma de la Constitució de la junta Local de la seguretat de Massalfassar. L’acord va ser signat per José Garcia Pardo en representació de la delegació del govern i de Carles Fontestad Muñoz Alcalde de Massalfassar. La seu de la junta, va ser en l’ajuntament i les seues funcions varen ser a l’àmbit del terme de Massalfassar.

Els membres de la junta varen ser, l’Alcalde de Massalfassar com a president, dos vocals de l’administració general de l’Estat, un representant de l’administració autonòmica, tres vocals de l’administració local, la regidora  Amparo Zahonero Martínez, el regidor Àngel Oltra Soro i el Javier Ibáñez Giménez, cap oficial de la policia local.

L’alcalde manifestà que l’acord és molt positiu per a la seguretat del municipi, que coordina les forces de l’Estat, tant la guàrdia civil, com la policia autonòmica amb la policia local, per prevenir incidències de delinqüència i respondre millor a les emergències locals.

L’alcalde li va manifestar al representant de la delegació, José Garcia Pardo, perquè li manifestara al delegat del govern de la Comunitat Valenciana el problema que tenen a Renfe, és que hi ha una tanca a la via que impedeix el pas dels veïns per poder anar a peu i per poder creuar a l’altra banda de la via. Obligant a creuar un pont subterrani que a penes caben dos cotxes. També els problemes que tenim de seguretat dels veïns per anar a la nostra mar, tant a peu com amb bicicleta, que es necessitaria una passarel·la com més prompte millor.

José Garcia Pardo es prengué nota i es va comprometre a fer arribar al delegat del govern estes queixes i recaptar informació respecte a aquests temes.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris