25n
25N
25N

Consol Castillo assenyala que les revelacions sobre el cas Taula reforcen el Govern per a treballar 'en una altra direcció'

Consol Castillo assenyala que les revelacions sobre el cas Taula reforcen el Govern per a treballar 'en una altra direcció'
18/08/2016 -

L’alcaldessa accidental i regidora delegada de Servicis Socials, Consol Castillo, i el regidor delegat d’Innovació Democràtica, Jordi Peris, han valorar este dimecres les novetats sobre el cas Taula. En la seua intervenció, Consol Castillo ha assenyalat que les revelacions sobre el cas reforcen les conviccions del govern per a treballar “en una altra direcció”. Per la seua banda, Jordi Peris ha destacat que “els regidors investigats no haurien de seguir en els seus càrrecs”.

Consol Castillo ha començat la valoració sobre el cas Taula “amb cansament i indignació, ja que hui veníem a fer una proposta en positiu per a millorar la qualitat de vida de les persones i en tots els mitjans ens sorprén la notícia de les actuacions presumptament delictives per part d’antics membres del govern municipal”.

La regidora de Servicis Socials i alcaldessa accidental ha considerat esta situació com a “gravíssima”, i ha posat de manifest que “este govern vol treballar en una altra direcció”. A més, ha destacat que “els responsables del Grup Popular haurien d’obrar en conseqüència i apartar dels seus càrrecs les persones que estiguen implicades en tots els suposats casos de corrupció”.

Castillo ha afegit que “la presidenta del PP a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha fet declaracions molt radicals i contundents sobre la regeneració democràtica. i nosaltres hi estem d’acord, però cal passar de les paraules als fets i fins hui no hem observat que això estiga passant”.

De la mateixa manera, Jordi Peris ha realitzat una valoració sobre els fets i ha manifestat que “el nou govern el que vol és parlar de València en positiu, posant l’accent en nous projectes per a la ciutadania, i començar a pensar la ciutat en una clau diferent”.

També ha assenyalat que “des del primer moment pensem que, davant de la gravetat dels fets, els regidors investigats no haurien de seguir en els seus càrrecs, i exigim efectivament que a hores d’ara la direcció nacional del PP intervinga en l’assumpte i prenga decisions, perquè no es pot continuar tacant la imatge de València durant més temps, i més quan ja hi ha un nou govern que està treballant en positiu per a la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 17 =