caixa popular

Consol Castillo anuncia l'entrada de 45 nous treballadors als centres municipals de serveis socials

Consol Castillo anuncia l'entrada de 45 nous treballadors als centres municipals de serveis socials
18/07/2017 -

La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, ha anunciat que els Centres Municipals de Servicis Socials (CMSS) comptaran després de l’estiu amb la incorporació de 45 nous treballadors, 13 dels quals seran titulats en Educació Social i els altres 32, titulats en Treball Social.

Els treballadors seran contractats en la modalitat de funcionaris interins i es dedicaran a temes d’atenció al menor (mesures judicials per a menors en medi obert, servicis d’atenció a menors i centres de dia de menors), en el cas dels 13 educadors socials, i a la gestió i valoració de les ajudes a la dependència, en el cas dels 32 treballadors socials.

La regidora Castillo ha dit que “amb l’entrada de més personal reforcem i millorem l’atenció que presta l’Ajuntament als usuaris del Servici de Benestar Social. Busquem fer la millor feina possible i situar València en l’avantguarda a nivell dels servicis socials i valoració de la dependència”.

Les proves d’examen per aconseguir una plaça s’han realitzat durant els dos últims dissabtes a les instal·lacions de la Universitat Politècnica de València. D’esta forma, segons les previsions de la Regidoria, al mes d’octubre estos treballadors podran estar ja fent tasques d’atenció a la ciutadania des dels diferents CMSS repartits per la ciutat.

Estos contractes es duran a terme a través de la col·laboració institucional entre l’Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana a través del pla concertat activat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Serà la primera vegada que el consistori contracta titulats en Educació Social.

Cal recordar que abans de l’arribada del Govern de la Nau, una empresa de 17 persones s’encarregava de la valoració dels dependents en tota la Comunitat Valenciana. A finals de l’any passat es va posar en marxa el projecte pilot als municipis d’Alacant per a assumir el servici, i durant este any la mesura s’estén a la resta de localitats de Castelló i València.

“La incorporació d’estes 45 persones ha de servir per a agilitzar els tràmits dels dependents a la ciutat de València. Si amb l’anterior sistema tot just s’ocupaven del cap i casal unes huit persones, ara el seu nombre es multiplicarà considerablement”, ha dit Castillo.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris