caixa popular

El Conservatori Municipal José Iturbi oferiran demà un concert

El Conservatori Municipal José Iturbi oferiran demà un concert
03/04/2018 -

L’habitual Concert dels Dijous que porta cada setmana música, art i cultura al Saló de Cristall de l’Ajuntament en una convocatòria oberta al públic s’avança de dia aquesta setmana. Una selecció d’alumnes del Conservatori Municipal José Iturbi oferiran demà un concert de peces clàssiques sota la direcció dels professors Mª José Llorens Esteve i Miguel Morella Asins.

El motiu del canvi de data és la celebració del sorteig de l’eliminatòria per als partits de la Copa Davis, la competició internacional de tenis que se celebra en València el pròxim cap de setmana. L’acte formal de sorteig ha sigut convocat per a les 13.00 hores de dijous que ve, 5 d’abril, en el Saló de Cristall i, prèviament, al mateix lloc, se celebrarà el Meet & Greet (trobada dels equips).

Per això, els estudiants del José Iturbi oferiran el seu repertori demà dimecres, dia 4, en l’horari habitual a partir de les 12.00 hores. El concert constarà de diverses peces de Mozart, Bach i Ibert, en grups de corda i vent. Els assistents podran gaudir d’un fragment de Les noces de Fígaro per a duo d’oboés; Quartet per a oboé i corda; o el Divertimento núm. 5 A.229, totes elles de W.A Mozart; també podran gaudir amb la Sonata en La Menor per a flauta solista de J.S. Bach; i així mateix de les Tres peces Breus, obra de J. Ibert. Interpretaran la selecció d’alumnes de les especialitats d’oboé, flauta travessera, violí, viola i violoncello, clarinet, corn anglés, trompa i fagot del Conservatori Municipal.

Com tots els dijous, el públic assistent tindrà accés lliure. La duració aproximada del concert s’estima en una hora.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 9 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris