caixa popular

Estudiants del Conservatori Municipal José Iturbi arriben als concerts dels dijous

Estudiants del Conservatori Municipal José Iturbi arriben als concerts dels dijous
29/11/2017 -

El Saló de Cristall de l’Ajuntament acull demà dijous, a les 12 hores, un concert oferit pels estudiants del Conservatori Municipal José Iturbi de València, acompanyats de la direcció dels seus professors. La música clàssica arriba així a la programació dels concerts dels dijous, que estan oberts a tota la ciutadania de forma gratuïta.

Obres de Bach, Wagner, Breval, Sor o Telemann, entre altres, es podran escoltar a aquest concert, on els més joves mostraran les seues aptituds musicals i les habilitats apreses al conservatori. Les flautes de bec i els violoncels agafaran protagonisme en una sessió on també es podrà gaudir d’un grup de vent metall i del so de la guitarra.

L’Escola Municipal de Música de València es va crear l’any 1979 com a centre no oficial reconegut d’ensenyament musical de grau elemental, per a posteriorment, a 1985, convertir-se en Conservatori Professional amb José Climent com a director. Aquesta transformació suposà oferir estudis musicals de grau mitjà o professional.

En l’actualitat exerceix la funció de director Sergio Sapena Martínez i els estudis que s’imparteixen al Conservatori Municipal de Música José Iturbi són d’Ensenyança Elemental i Ensenyança Professional, dirigits preferentment a xiquets i xiquetes que desitgen completar la seua formació educativa i artística en l’àmbit musical, així com a alumnes procedents d’altres centres i a antics alumnes que desitgen reprendre els seus estudis. El conservatori es troba a l’avinguda de Balears, 36.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 11 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats