25n
25N
25N

El Conservatori de Llíria obté l'acreditació de 'Centre Erasmus Plus'

Aquesta condició permetrà que el seu alumnat opte a les beques de mobilitat de la Unió Europea per a obtenir formació en altres centres del continent

El Conservatori de Llíria obté l'acreditació de 'Centre Erasmus Plus'
03/05/2021 -

La Unió Europea ha concedit al Conservatori Professional de Música de Llíria l’acreditació de ‘Centre Erasmus Plus’, que entrarà en vigor aquest mateix any i tindrà validesa, com a mínim, fins a l’any 2027. Aquesta condició garanteix que el seu alumnat puga optar a les beques de mobilitat, que permeten obtenir formació en altres centres europeus d’ensenyaments musicals.

Segons ha indicat el regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García, “els conservatoris de Bolonya (Itàlia) i Leiria (Portugal) seran els primers destins que ofereix el Conservatori de Llíria per a iniciar aquestes experiències europees”.

Aquestes beques suposen un pas més en el creixement i la innovació de la carta de serveis del centre, que permetrà a l’alumnat enriquir la seua formació musical i personal.

García també ha assenyalat que “un dels objectius que ens marcàrem quan vam presentar la candidatura de Llíria a ser Ciutat Creativa de la Música de la UNESCO, era internacionalitzar la capacitat que té Llíria per a impartir ensenyaments musicals i generar músics, i aquesta acreditació se situa en eixa línia”. “Suposa una fita per al centre i per a la ciutat, ja que reflecteix tant la gran faena administrativa de la direcció com els seus elevats estàndards de qualitat educativa”.

Finalment, García ha volgut agrair personalment la labor de la directora del centre, Amparo Esteve, i de tot el seu equip, “per la seua total implicació per a donar forma a aquest projecte que servirà per a continuar situant a Llíria en el mapa educatiu internacional”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =