25n
25N
25N

El Conservatori de Llíria organitza una jornada de portes obertes

Aquesta iniciativa tracta d’orientar i oferir informació a les persones que es plantegen realitzar les proves d’accés per al pròxim curs

El Conservatori de Llíria organitza una jornada de portes obertes
21/04/2021 -

El Conservatori Professional de Música de Llíria ha organitzat una jornada de portes obertes, que es desenvoluparà del 3 al 14 de maig. Aquesta iniciativa, tal com ha indicat el regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García, “està orientada a aquells joves que es plantegen realitzar les proves d’accés al centre, perquè puguen conéixer les dinàmiques didàctiques del centre, així com al professorat que integra la plantilla”.

Durant aquestes visites d’orientació al futur alumnat, s’aclariran, també, tots els dubtes que sorgisquen referent al format que tenen les proves d’accés al Conservatori i es facilitarà informació sobre el procés de matriculació del curs 2021-2022.

Per a inscriure’s en aquestes jornades cal facilitar les dades requerides (nom i cognoms, telèfon de contacte i especialitat instrumental) en el correu electrònic conservatorio@lliria.es o telefonant al 962781889. El termini estarà obert fins al pròxim 30 d’abril.

Una vegada s’haja formalitzat el procés d’inscripció, el centre contactarà amb les persones inscrites per a programar una classe orientativa de l’especialitat instrumental, que es desenvoluparà sota un format presencial, i una altra de llenguatge musical, que s’oferirà de manera telemàtica.

Paco García ha animat a les famílies interessades al fet que participen “per a conéixer més de prop les instal·lacions, professorat, especialitats i model d’ensenyament del Conservatori, un centre referent al Camp de Túria i Els Serrans”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + quinze =

museo prehistoria