25n
25N
25N

El Conservatori de Llíria celebra els seus 25 anys amb un concert extraordinari al Palau de la Música de València

Al voltant de 2.000 alumnes han passat pel centre en el seu quart de segle d’història

El Conservatori de Llíria celebra els seus 25 anys amb un concert extraordinari al Palau de la Música de València
30/05/2018 -

El Conservatori Professional de Música de Llíria posarà, este pròxim dissabte, el colofó als actes commemoratius del seu 25 aniversari, que ha estat realitzant al llarg del curs.

Per a esta celebració tan especial s’ha triat un escenari únic, el Palau de la Música de València. L’Orquestra Simfònica i el Cor del Conservatori, dirigits per Carlos Díaz, protagonitzaran un concert extraordinari a este auditori.

L’acte començarà sobre les 11.00 hores del dissabte 2 de juny, amb una actuació de benvinguda, a l’exterior del Palau, de la banda del centre, sota la direcció de Vicente Carbonell, i formada per 130 músics de l’alumnat. Ja ala sala Iturbi, a les 11.30 hores, se celebrarà la part protocol•lària de clausura del 25 aniversari i el concert de l’Orquestra i el Cor del centre de Llíria.

El Conservatori Professional de Música de Llíria naixia el 14 d’octubre de 1993, data en què el Ple acordava la creació d’este servici municipal. En el seu primer curs va tindre 136 alumnes, 18 professors i s’impartien 16 especialitats. Al llarg d’estos 25 anys, han passat per les seues aules al voltant de 2.000 jóvens i cinc han sigut els seus directors, José Antonio Doblas, María del Mar Martínez, Gaspar Sanchis, César García i José Alcaide.

Així, el centre ha anat creixent en nombre d’estudiants i també de professorat, en l’actualitat compta amb 30 docents en plantilla. A més, diverses han sigut les seues seus. Des dels seus inicis als locals cedits per les bandes de Llíria, passant posteriorment per les aules del col•legi Sant Vicent, fins a l’edifici actual inaugurat l’any 2006 per a albergar el Conservatori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =