caixa popular

Estudiants del Conservatori José Iturbi oferiran un concert

Estudiants del Conservatori José Iturbi oferiran un concert
07/02/2018 -

Estudiants del Conservatori Municipal de Música José Iturbi oferiran demà dijous, a les 12 hores, un concert al Saló de Cristall de l’Ajuntament. Un concert obert a tota la ciutadania que continua en l’aposta del Govern municipal per apropar la música a les i els valencians, i per obrir al públic els espais municipals.

Algunes de les peces que s’interpretaran són la Suite nº1 en Sol Major per a violloncello sol de J.S Bach (1685-1750), l’Andante et Ronde de F. Doppler (1860-1909), la Fantasia nº8 de G. Ph. Telemann (1681-1767), la Sonatina en re menor de L.V. Beethoven (1770-1827) o The Entretainer de S. Joplin (1868-1917). La proposta dels estudiants comptarà amb instruments de vent metall com la flauta travessera o el saxòfon i instruments de corda com el violoncello, entre d’altres.

Els estudis que s’imparteixen en el Conservatori Municipal de Música José Iturbi són Ensenyament Elemental i Ensenyament Professional, dirigits preferentment a xiquets i xiquetes que vulguen completar la seua formació educativa i artística en l’àmbit musical, així com a alumnes procedents d’altres centres, i antics alumnes que desitgen reprendre els seus estudis.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris