25n
25N
25N

El Conservatori de Joaquín Rodrigo als concerts del dijous

El Conservatori de Joaquín Rodrigo als concerts del dijous
17/01/2018 -

Estudiants del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València oferiran demà dijous, a les 12 hores, un concert al Saló de Cristall de l’Ajuntament. Un concert obert a tota la ciutadania que continua en l’aposta del Govern municipal per apropar la música a les i els valencians, i per obrir al públic els espais municipals.

Al concert destacaran els instruments de vent, com ara la flauta i el saxòfon, i també els de corda, com ara el violí o la guitarra. L’alumnat del conservatori, acompanyat de tres dels seus professors, interpretaran obres de J. Kreutzer (1766-1831), F. Mendelssohn (1809-1847), J.Rivier (1896-1987) i A.Valero Castells (1973).

El Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo és un centre amb més de 130 anys d’existència i una àmplia tradició en la formació musical superior. Des de la seua creació, ha estat un dels centres de referència, un model d’ensenyament de les arts escèniques a Espanya i un autèntic referent en la formació artística i musical espanyola.

La seua oferta educativa ofereix la possibilitat de cursar estudis superiors de música de totes les especialitats instrumentals, vocals i teòriques, amb les diferents opcions d’Interpretació, Investigació, Creació, Sonologia, Pedagogia i Jazz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 16 =

bombers
bombers
Valencia activa