caixa popular

Consells per a un bany a la platja de les teues mascotes

Consells per a un bany a la platja de les teues mascotes
07/08/2017 -

La majoria dels gossos saben nedar i els encanta, uns altres no obstant això tenen veritable pànic. Per ajudar-los a superar aquest pànic el millor que podem fer és convidar-lo al joc.

Si el nostre amic comença a nedar solament amb les potes davanteres, aixequeu-li les posteriors així ho ajudareu a surar.

Encara que la natació és un bon exercici, pot cansar-se ràpid, pel que hem d’estar sempre en posició d’ajudar-lo a sortir de l’aigua.

Hem d’anar amb compte amb les marees, són un perill fins i tot per als millors nedadors.

Les zones rocoses estan freqüentment ocupades per pescadors que poden deixar oblidats els hams. Els nostres amics poden clavar-se’ls en la boca o en els coixinets. Mai devem tirar de l’ham. Si no som capaços de retirar l’ham és necessari portar-lo urgentment al veterinari.

A les zones rocoses també hi ha eriçons de mar que poden fer que es claven espines. Per retirar-les és necessari utilitzar una pinça depilatòria i tirar l’arrel amb un moviment sec per evitar que es partisca.

Hem de portar el nostre gos identificat i estar sempre pendents d’ell. A més de tenir en el nostre telèfon sempre apuntat el número del nostre veterinari de confiança.

Font:
www.mysocialpet.com


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris