25n
25N
25N

La Conselleria d'Habitatge subvenciona amb 200.000€ la 1a fase de la urbanització de la costa de Sant Miquel

El vicepresident segon del Consell Rubén Martínez i l’alcalde Manolo Civera han signat hui l’acord de col·laboració

La Conselleria d'Habitatge subvenciona amb 200.000€ la 1a fase de la urbanització de la costa de Sant Miquel
02/09/2020 -

L’Ajuntament de Llíria escometrà el projecte d’urbanització parcial de la costa de Sant Miquel, un projecte que compta amb un pressupost total de 835.000 euros. El vicepresident segon del Consell i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez, i l’alcalde Manolo Civera han signat hui a la localitat edetana el conveni de col·laboració, pel qual el departament autonòmic concedirà una subvenció de 200.000 euros, amb càrrec als pressupostos de 2020, per a executar la primera fase d’esta actuació.

Manolo Civera ha agraït esta aportació de la Generalitat “per a millorar la porta d’accés al monestir de San Miguel, un dels símbols de la nostra ciutat, i al poblat ibèric del Tossal de Sant Miquel, Bé d’Interés Cultural”.

A més, “esta intervenció, que es desenvoluparà en diverses fases, servirà per a contribuir a la regeneració urbana d’esta zona, amb espais més amables per als vianants, al mateix temps que es fomenta un reequilibri entre tots els barris de Llíria”.

La superfície sobre la qual s’actuarà és 3.410 m², sobre tres zones: la pujada de Sant Miquel, l’espai d’uns habitatges demolits i el de la plaça que es forma en l’arrencada de la costa, entre els carrers Quevedo, l’Aldea i Recared.

El projecte d’urbanització contempla les obres de pavimentació i remodelació de les zones, tant per als vianants com rodades, l’ampliació de les voreres i de les zones enjardinades, la millora de l’accessibilitat, i la dotació de mobiliari urbà, com a bancs, jardineres, fonts o papereres.

Així, l’actuació prevista pretén diferenciar els espais urbans mitjançant les solucions adoptades en la pavimentació, perquè encara que es continuarà mantenint un accés rodat, es vol donar a la costa un caràcter principalment per als vianants.

Després de la signatura del conveni, el vicepresident Rubén Martínez i l’alcalde Manolo Civera han visitat la zona d’intervenció del projecte d’urbanització de la pujada a Sant Miquel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =