25n
25N
25N

La Conselleria d'Habitatge invertirà 504.000 euros a millorar els habitatges de Les Palmeres de Picassent

La Conselleria d'Habitatge invertirà 504.000 euros a millorar els habitatges de Les Palmeres de Picassent
19/12/2019 -

Els directors generals d’Habitatge i Regeneració Urbana i de l’Evha es reuneixen amb l’alcaldessa i el regidor de Benestar Social. La Conselleria invertirà 504.000 euros en el Pla d’Intervenció Integral Sostenible.

La Conselleria d’Habitatge té previst iniciar abans de l’estiu les obres de millora d’elements comuns del grup d’habitatge públic “Les Palmeres”, i que suposarà una inversió aproximada de 504.000 euros.

Així ho han anunciat la directora general d’Habitatge i Regneració Urbana, Elena Azcárraga, i el director general de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar, en la reunió que han mantingut amb l’alcaldessa, Conxa Garcia, i el regidor de Benestar Social, Carles Silla.

Aquestes obres s’emmarquen en un Pla d’Intervenció Integral Sostenible (PIINS) que suposaran la millora de les zones comunes, tant des del punt de vista ambiental com d’imatge urbana. Els treballs se centraran principalment en l’adequació de vestíbuls, escales i replans de planta; adequació d’instal·lacions; reparació de façanes i cobertes; i reestructuració i adequació d’espais públics.

Des de la Conselleria s’ha informat que actualment està en fase de redacció l’Informe d’Avaluació d’Edifici (IEE) i el projecte d’execució. L’objectiu és licitar les obres el pròxim mes de gener, ja que estan incloses en els pressupostos de 2020.

En febrer de 2019, la Conselleria va celebrar una jornada de participació pública en el grup “Les Palmeres” amb un doble objectiu: explicar als veïns les actuacions que inclou el PIINS i conéixer les seues opinions i propostes per tindre’ls en compte a l’hora de redactar el projecte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna
ruta massamagrell