25n
25N
25N

La Conselleria de Sanitat i l'Ajuntament de València, mà a mà contra la pandèmia

La Conselleria de Sanitat i l'Ajuntament de València, mà a mà contra la pandèmia
28/10/2020 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha destacat hui que la Conselleria i l’Ajuntament “treballem braç a braç per a fer front a aquesta pandèmia”. Barceló ha fet aquestes declaracions després de la reunió mantinguda amb l’alcalde de València, Joan Ribó, per a constituir formalment una Comissió de Seguiment encarregada de vigilar la situació epidemiològica de la ciutat.

Barceló ha ressaltat l’oferiment per part de l’Ajuntament per a la incorporació del seu departament al CECOPAL (Centre de Coordinació Operativa Municipal que gestiona la pandèmia) a través del Centre de Salut Pública de València, per a arbitrar un contacte permanent entre aquest centre i la Conselleria”.

Segons la titular de Sanitat “ens incorporarem per a poder continuar treballant, col·laborant i intercanviant dades que ens permeten alhora anar prenent decisions molt més encertades per a evitar que es transmeta el virus”.

Ana Barceló ha agraït a l’alcalde Joan Ribó la seua actitud “com sempre tan col·laborativa i per posar damunt de la taula tota la potencialitat, totes les mesures que puguen des de l’Ajuntament, col·laborar al fet que es complisquen les mesures, es complisquen les restriccions i, sobretot, contribuir al fet que podem entre tots contenir aquesta transmissió”.

Per part seua, l’alcalde de València, Joan Ribó ha ressaltat que “la voluntat de l’Ajuntament és plantejar-se quines mesures hem de prendre per a col·laborar i millorar totes les normes emanades des de la Conselleria de Sanitat i des de l’Estat”. “Som conscients – ha continuat Ribó -, que estem en un moment, no sols a València sinó a Espanya i Europa, en el qual la pandèmia està creixent pel que hem d’estar atents i vigilants”.

Ribó ha detallat que en la reunió s’han abordat temes com la ventilació dels locals tancats, “…que és una mesura que potenciarem, que plantejarem d’una manera més clara, perquè considerem que és important en els col·legis, en els centres esportius i culturals, així com en altres centres”, ha afirmat l’alcalde.

Segons Ribó també s’ha abordat l’assumpte de les activitats extraescolars. “Ens sembla important que es dicte una sèrie de normes perquè aquestes activitats es puguen fer amb total seguretat”, ha afirmat.

Finalment, el primer edil ha ressaltat que “estem contents de com s’ha desenvolupat tot el procés d’inici del curs d’escolar, que s’ha desenvolupat sense problemes greus de contagis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − sis =