caixa popular

La Conselleria de Sanitat Universal i la FVMP oferixen a Llíria una jornada de prevenció en la salut pública

Han presentat la Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene per a la Venda i Preparació d’Aliments en Mercats no Sedentaris

La Conselleria de Sanitat Universal i la FVMP oferixen a Llíria una jornada de prevenció en la salut pública
15/05/2018 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Federació Valenciana de Municipis i províncies (FVMP), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, han celebrat hui a la localitat edetana una jornada dirigida a millorar la protecció de la salut pública, especialment enfocada a tècnics municipals i professionals del sector de la zona.

La mesa inaugural d’esta trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, la coordinadora del Centre de Salut Pública de València, Rosa María Pérez, i el secretari general de la FVMP, Vicent Gil.

La part principal de la jornada ha consistit en la presentació de la Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene per a la Venda i Preparació d’Aliments en Mercats no Sedentaris, com a mercats ambulants, carpes, parades, vehicles de venda ambulant, etc. Este document, elaborat per la Conselleria en col·laboració amb la FVMP, pretén servir per a millorar l’eficàcia en la protecció de la salut, i específicament en el dret a consumir aliments segurs i saludables, on la participació dels ajuntaments és clau en la informació, inspecció i control. Esta guia és l’instrument més especialitzat per a la regulació de la venda no sedentària a la Comunitat Valenciana.

A més, s’ha oferit una segona xarrada sobre les mesures sanitàries per a garantir els bany segurs en les piscines municipals, així com el control sanitari municipal en l’aigua de consum humà.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018