caixa popular

Canvis en Sanitat per la reversió de l'Hospital de la Ribera

El Consell ha aprovat la modificació en l’estructura de la Conselleria d’Hisenda i Sanitat

Canvis en Sanitat per la reversió de l'Hospital de la Ribera
23/03/2018 -

La vicepresidenta i portaveu de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha anunciat hui en la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Consell diversos canvis d’alts càrrecs en les Conselleries de Sanitat Universal i d’Hisenda.

Eva Martínez Ruiz, fins ara sotssecretària d’Hisenda, es convertirà així en la directora general de Pressupostos i substituirà a José Moreno. Empar Martínez deixarà el seu càrrec com a directora general del Sector Públic (Conselleria d’Hisenda) per a ocupar la direcció general d’Indústria i Energia (Conselleria d’Economia), un lloc que portava vacant des del passat 10 de novembre.

Vicent Soler, conseller d’Hisenda | P. PLAZA

L’eixida d’Empar Martínez en la direcció general del Sector Públic donarà lloc a l’entrada de Juan Ángel Poyatos, actual director adjunt de l’Institut Valencià de Finances (IVF).

Nomenaments en Sanitat per la reversió de l’Hospital de la Ribera

La Conselleria de Sanitat també canviarà la seua estructura organitzativa pel procés de reversió del Departament de Salut de la Ribera. D’aquesta forma, la Generalitat designa com a futura gerent d’aquesta àrea de salut a Isabel González, fins ara directora general de l’Alta Inspecció Sanitària. Aquest canvi entrarà en vigor amb la reversió, el pròxim 1 d’abril. El seu lloc estarà ocupat a partir d’aqueix moment per Isabel Castelló.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris