25n
25N
25N

La Conselleria d'Obres Públiques inspecciona el pont de la CV-36 sobre el bypass i el d'accés al Parc Tecnològic de Paterna per a garantir la seguretat viària

Es duran a terme proves de càrrega els dies 5 i 6 de desembre, que suposaran el tall d’aquestes vies en tots dos sentits entre les 8.00 i les 15.00 hores

La Conselleria d'Obres Públiques inspecciona el pont de la CV-36 sobre el bypass i el d'accés al Parc Tecnològic de Paterna per a garantir la seguretat viària
03/12/2020 -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, dins del programa d’inspeccions periòdiques del patrimoni viari, i més concretament de les estructures viàries, està desenvolupant actuacions en el pont de la CV-36 (pk 12+500) sobre el bypass (A-7 pk 340) i en el pont d’accés al Parc Tecnològic de Paterna des de la CV-35.

Així, i amb la finalitat de confirmar el bon estat d’aquestes infraestructures i de garantir la seguretat, s’estan fent tasques d’inspecció i prova de càrrega en aquests ponts de l’àrea metropolitana de València.

La inspecció del pont de la CV-36 sobre el bypass, que es va iniciar el 23 de novembre i finalitzarà el 4 de desembre, condiciona la circulació perquè comporta el tall del carril dret en sentit Torrent i del voral dret en sentit A-7 entre les 8.00 i les 18.00 hores.

Respecte a les tasques en el pont d’accés al Parc Tecnològic des de la CV-35, que es desenvoluparan entre l’11 i el 29 gener del pròxim any, comportaran corts de circulació amb pas alternatiu entre les 22.00 i les 6.00 hores, en la segona setmana. Durant la primera setmana no es veurà alterada la circulació.

Prova de càrrega

Durant un període aproximat de 5 hores se situen sobre els ponts camions plens de càrrega i es comproven, amb sensors prèviament col·locats, les deformacions mil·limètriques produïdes amb l’objectiu de confirmar que estan dins de l’esperat.

Per això es produirà el tall total dels ponts en tots dos sentits durant el cap de setmana previ a la festivitat de la Immaculada (5 i 6 de desembre) i, a aquest efecte, s’han establit els desviaments oportuns per a aquests dies en què s’espera que hi haja menys densitat de trànsit.

Així, tant el pont de la CV-36 sobre el bypass com el pont d’accés al Parc Tecnològic des de la CV-35 quedaran tallats entre les 8.00 i les 15.00 hores, el primer d’ells el dissabte 5 de desembre i el segon el diumenge 6 de desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 11 =