25n
25N
25N

La Conselleria de Mobilitat convoca els premis de la campanya 'Hui descansa el cotxe 2020'

Arcadi España destaca la importància de mobilitzar als més joves cap a patrons de mobilitat quotidiana més sostenible

La Conselleria de Mobilitat convoca els premis de la campanya 'Hui descansa el cotxe 2020'
13/11/2020 -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha convocat els premis associats a la iniciativa ‘Hui descansa el cotxe 2020’ amb l’objectiu de reforçar els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat, que es va celebrar del 16 al 22 de setembre amb el lema ‘Mobilitza’t’.

L’objectiu d’aquest concurs, ha explicat el conseller de Mobilitat, Arcadi España, “és mobilitzar als més joves perquè puguen servir de corretja de transmissió per a conscienciar als majors cap a patrons de mobilitat quotidiana més sostenible”.

Segons ha destacat el conseller, “des de la Conselleria estem treballant per la mobilitat sostenible, i som conscients que els xiquets i xiquetes són els que, en molts casos, poden reeducar als seus pares i mares en aspectes tan importants com la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, per això és fonamental dirigir-nos a ells i fer-lo d’una de manera amena i divertida”.

En aquest sentit, ha afegit que aquest concurs és una activitat més de la campanya de la Generalitat ‘Hui descansa el cotxe’ per a sensibilitzar sobre les conseqüències negatives de l’ús irracional del cotxe, tant per a la salut com per al medi ambient, i sobre els beneficis de maneres de transport més sostenibles com el transport públic, la bicicleta, el patinet i els trasllats a peu.

El concurs va dirigit als alumnes i les alumnes d’entre 7 i 9 anys matriculats en centres d’Educació Primària de la Comunitat Valenciana i es pretén que, a través del ball i coordinats pel seu professorat, llancen un missatge clar, divertit i contundent en les xarxes socials.

Així, hauran de presentar una coreografia dissenyada per ells mateixos a partir de la cançó composta pel cantautor valencià Dani Miquel, amb altres col·laboradors com Marcel el Marcià o Trobadorets, per a la campanya, i que està disponible en la web, així com les bases del concurs.

Els vídeos amb més visualitzacions tindran premis i el reconeixement explícit de la Generalitat per la labor realitzada tant de l’alumnat com dels professors i professores.

A més, deuran confeccionar dues propostes sobre la mobilitat sostenible, que els seus pares podrien desenvolupar durant un temps determinat, i posar-les en comú amb la resta de la classe per a després elegir mitjançant votació, les 10 millors.

El termini per a poder participar en aquesta iniciativa, que també compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport finalitza el dia 21 de desembre a les 23.59 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 6 =