25n
25N
25N

Conselleria finalitza les obres que evitaran les inundacions a la rotonda d'accés al Poliesportiu d'Ontinyent

La canalització de pluvials a l’accés des de la CV-81 ha estat executada per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat en coordinació amb l’Ajuntament

Conselleria finalitza les obres que evitaran les inundacions a la rotonda d'accés al Poliesportiu d'Ontinyent
27/01/2021 -

Les obres per evitar les acumulacions d’aigua i inundacions que es venien donen a la rotonda d’accés al poliesportiu municipal d’Ontinyent ja han finalitzat. Es tracta d’una actuació executada per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana en coordinació amb l’Ajuntament d’Ontinyent, per tal de millorar la canalització de les aigües pluvials a aquest tram de la carretera CV-81 al seu pas pel terme municipal.

L’actuació executada des del passat mes d’octubre ha inclòs la dotació d’un nou col·lector d’aigües pluvials que ha estat connectat a la xarxa de col·lectors municipals passant per baix de la carretera, de manera que només ha estat necessari interrompre el trànsit al tram entre la rotonda de la cv-81 i la del poliesportiu, un tram pel qual es restableix ara la circulació.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, recordava que “en episodis de fortes pluges la carretera fins i tot s’havia de tallar en aquest tram, ja que s’acumulava molta aigua procedent de la serra que no podia ser assumida completament pels embornals. Amb aquesta actuació evitem això i també reduïm l’aigua que entra al poliesportiu quan es produeixen aquestes precipitacions intenses”, manifestava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 14 =