25n
25N
25N

La Conselleria amplia el carril bici/vianant existent al costat de la CV-300 a Massamagrell

La Conselleria amplia el carril bici/vianant existent al costat de la CV-300 a Massamagrell
07/02/2019 -

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana ha iniciat recentment les obres d’ampliació del carril bici/ vianant en el terme municipal de Massamagrell. Concretament en el tram que discorre entre el Carrer Mariana Pineda i l’encreuament de la rotonda de la CV-300 amb la carretera de la Gombalda.

Les obres estan sent realitzades pels propis serveis de la Conselleria en col·laboració amb l’equip tècnic de l’Ajuntament de Massamagrell, que segueix de forma contínua el treball dels operaris mitjançant visites a les diferents zones.

Aquestes visites, com també les reunions entre les dues parts, serveixen per a aportar millores i buscar solucions consensuades davant els problemes que sorgeixen.

“L’objectiu d’aquest projecte és crear un carril bici/ vianant de doble sentit reformant l’espai ja existent i així facilitar a la ciutadania el trajecte en totes dues direccions”, explica la regidora d’Urbanisme, Raquel Gómez.

“D’ací a poc Massamagrell comptarà amb un carril bici/vianant de tres metres d’amplitud. A més de l’ampliació també es milloraran els accessos generals a aquest carril des de les voreres actuals”, afig l’alcalde, Pep Galarza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + nou =

Valencia activa
bombers
Valencia activa