25n
Orgull
Orgull

La Conselleria d'Agricultura impulsa la marca 'Molt de Gust' per a promocionar els productes de qualitat i ecològics

La Conselleria d'Agricultura impulsa la marca 'Molt de Gust' per a promocionar els productes de qualitat i ecològics
13/09/2021 -

La Conselleria d’Agricultura i Desenvolupament Rural impulsa la promoció, el posicionament comercial i el consum dels productes de qualitat diferenciada i ecològics de la Comunitat Valenciana a través de la marca ‘Molt de Gust‘.

Es tracta d’un segell que agrupa les 18 figures de qualitat -entre Denominacions d’Origen (DO), Denominacions d’Origen Protegida (DOP) i Indicacions Geogràfiques Protegides (IGP)– i als productes ecològics.

La consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, que ha participat en la presentació de la marca, ha assenyalat el reconeixement merescut i necessari a l’origen, la producció sostenible i la dedicació cap al millor producte possible.

“‘Molt de Gust ‘és un distintiu de qualitat aconseguit a base de l’a poc a poc i de fer passos avant. Totes les persones que formeu part de les diferents figures de qualitat lluiteu per la qualitat, la proximitat i el saber fer. Sou element clau del sector agroalimentari valencià”, ha afirmat.

La consellera ha incidit en el valor afegit del conjunt de productes de qualitat reconeguts en el conjunt del territori, des de la Granada Mollar d’Elx fins a la carxofa de Benicarló, passant pel cava de Requena, l’oli d’oliva, l’arròs o els cítrics. Ha destacat, a més, els productes ecològics, que han experimentat un creixement exponencial afavorit per l’I Pla Valencià de Producció Ecològica.

El Palau dels Mercader, seu de la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana (Fecoav), ha acollit la presentació en la qual la consellera ha estat acompanyada pel secretari autonòmic, Roger Llanes, i el director general, David Torres. L’acte també ha comptat amb el president de Fecoav, Cirilo Arnandis, amb els presidents i representants de les DO, les IGP, i el Comité d’Agricultura Ecològica, així com amb Susi Deu, xef i propietària del restaurant il·licità ‘La Finca’, que ha protagonitzat una demostració en directe.

La consellera ha ressaltat que la promoció comercial és només una de les mesures de la campanya que va més enllà. La presència de la marca en totes les fires, tant estatals com internacionals, s’unirà a altres iniciatives perquè els consumidors coneguen, reconeguen i convertisquen ‘Molt de Gust’ en “una marca tractora de la Comunitat Valenciana que ens prestigie, amplifique els nostres encerts i difonga la qualitat dels productes que es produeixen en el territori valencià”.

En aquesta línia, el secretari autonòmic d’Agricultura, Roger Llanes. Ha explicat que el distintiu persegueix estendre la difusió, visibilitat i identificació dels productes, a més de fer partícips actius al sector hostaler i de la distribució, “aliats” imprescindibles de la marca.

Finalment, el director general d’Agricultura, David Torres, s’ha referit als consumidors i ha animat al conjunt de la població a apostar per la qualitat, la proximitat i la producció sostenible que representa ‘Molt de Gust’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 10 =