25n
25N
25N

La Consellera de Sanitat anuncia l'inici de l'expedient de licitació del nou centre de salut de Torrent

El centre descongestionarà tant el consultori auxiliar del Vedat com el Centre de Salut Torrent

La Consellera de Sanitat anuncia l'inici de l'expedient de licitació del nou centre de salut de Torrent
10/12/2019 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat l’expedient de licitació de la redacció del projecte del nou centre de salut Torrent III, pertanyent al departament de salut València-Hospital General. Així ho ha anunciat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en el transcurs de la visita al Centre de Salut de Torrent II, on l’ha rebuda l’alcalde Jesús Ros, la regidora de Sanitat, Marina Olivares, i els representants de la corporació municipal.

El nou centre de salut Torrent III comptarà amb àrea de Recepció; àrea de Medicina (amb 8 consultes mèdiques i 4 consultes d’infermeria); àrea de Pediatria (amb 2 consultes de Pediatria i 1 d’Infermeria); àrea d’Extraccions (amb sala d’extraccions amb 3 llocs d’extracció i sala de tractaments, inclòs box d’observació).

Així mateix, tindrà àrea Maternal (amb consulta de matrona, 1 sala d’educació sanitària, 1 magatzem i vestuari); i àrea Administrativa (amb 2 despatxos de coordinació, 1 sala de juntes, biblioteca, sala d’estar i vestuari per al personal del centre).

La Conselleria invertirà un total d‘1.450.295 euros entre la redacció del projecte, ja adjudicat, per un import de 78.673, 22 euros, i l’obra, estimada en 1.371.622,88 euros.

Per al nou centre s’habilitaran uns locals situats al carrer Mont-real, 76, cantonada amb el carrer Atlanta, 95, cedits per l’Ajuntament de Torrent. La superfície dels locals és de 1.067 metres quadrats (455 metres en planta baixa i 611 metres en la primera planta).

Aquest centre de salut Torrent III, atendrà una població de més de 13.000 persones “donant resposta a les necessitats dels torrentins i torrentines al Parc Central, una zona en la qual cada dia viuen més persones i, a més, descongestionant el consultori auxiliar del Vedat com el Centre de Salut Torrent I,”, ha assenyalat l’alcalde Jesús Ros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + setze =