25n
25N
25N

La Consellera Bravo visita Gandia per conéixer als 33 informadors de platja

La Consellera Bravo visita Gandia per conéixer als 33 informadors de platja
06/07/2020 -

La Consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha visitat aquest matí la platja de Gandia per donar la benvinguda als 33 joves informadors (entre 18 i 30 anys) contractats per la Generalitat Valenciana que ja han començat a treballar en la nostra platja i la labor serà vetllar pel compliment de les mesures de seguretat i conscienciar els turistes durant aquest estiu, en horari de 10 a 20 hores.

En l’acte han participat l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau; l’edil responsable de Turisme, Vicent Mascarell; i ha comptat amb l’assistència dels portaveus municipals.

Tal com ha explicat Morant a aquests 33 informadors se’ls sumaran en breu prop d’una 20 que incorporarà l’Ajuntament de Gandia.

En primer lloc, l’alcaldessa ha volgut agrair la interlocució i coordinació diària que s’ha mantingut amb altres administracions. “Gràcies a aquesta tasca Gandia ha estat una de les ciutats amb menys afecció de la COVID-19 i entre altres aspectes ho faça estat per l’estreta col·laboració de la Consellera” “Ara que arriba l’estiu i el turisme hem d’afrontar aquest repte i el fem amb totes les mesures de seguretat. Hem elaborat i aprovat un Pla de Contingència”.

Diana Morant ha posat en valor del compromís ciutadà davant d’aquesta situació. “En tot moment s’han complert les normes i les recomanacions que hem anat donant. Els informadors ens ajudaran a que es complisca la normativa perquè en definitiva ens hi va la seguretat de tots. Si hi ha algú que per desconeixement està incomplint la normativa amb informadors podran avisar-lo de la seua conducta. En cas de no obeir o mostrar una conducta contrària a les recomanacions, actuarà la Policia Local que enguany compta amb el doble d’efectius a la platja”.

“Venim d’una crisi molt dura i la gent té ganes de ser feliç. Nosaltres estem en condicions de garantir aquesta felicitat en condicions de seguretat” va finalitzar l’alcaldessa.

Per la seua banda, Gabriela Bravo va agrair a l’alcaldessa i el govern municipal el treball que s’ha realitzat. “Som conscients que aquest seria un estiu difícil però hem treballat perquè les nostres platges siguen segures i que els turistes puguen gaudir de la Mediterrània. Per això, s’ha desenvolupat una normativa que acull totes les mesures que s’han posat en marxa i que ens permet fer front a la pandèmia”.

“Ara ja tenim 1.000 informadors dels quals 33 estan a Gandia. Ells tenen una missió fonamental: informar i vetllar pel compliment de les normes per evitar la COVID-19 i la seua proliferació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 16 =