25n
25N
25N

Arcadi España es compromet a "impulsar amb més rapidesa" un passe a nivell de sòl en CV-500 del Saler, després de l'accident

Obri la porta a realitzar més actuacions en aquesta via “saturada” de circulació

Arcadi España es compromet a "impulsar amb més rapidesa" un passe a nivell de sòl en CV-500 del Saler, després de l'accident
19/09/2019 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha assegurat aquest dijous que ja s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de València per a escometre el projecte de construcció d’un pas a nivell del sòl en la CV-500, a l’altura de la pedania del Saler, després que un camió grua derrocara una passarel·la sobre aquesta carretera, en col·lisionar amb ella.

Segons ha explicat el conseller, el projecte ja estava redactat i estava previst impulsar-lo i ara amb el sinistre, la seua intenció és “impulsar-lo amb més rapidesa” per a “executar-lo al més prompte possible”, tal com reivindicava el regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde de València, Sergi Campillo, després del sinistre registrat aquest dimecres.

Sobre aquest tema, Arcadi España ha valorat que es tracta d’una actuació “necessària” i “encara que això també suposa una reducció de la velocitat” per a tots els que passen per allí, creu que “és el moment de fer-la ara”.

El conseller ha apuntat també que la CV-500 està “molt transitada, amb molts problemes de circulació, molt saturada i amb molts ciclistes”, per la qual cosa “caldrà fer també en el futur algun tipus d’actuació” en aquesta via, ha avançat.

D’altra banda, preguntat per les protestes veïnals davant l’enderrocament de l’alqueria de Forn de la Barraca d’Alboraia (València) prop de la V-21, per a escometre l’ampliació d’aquesta mateixa carretera, el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha puntualitzat que es tracta d'”una competència de l’Estat”.

“PUNTS D’EQUILIBRI” EN LA V-21

Així mateix, ha recordat que ja es va fer un modificat de la primera versió de l’ampliació de la V-21 encara que ha dit entendre “tota la sensibilitat que puga haver-hi al voltant de l’horta”. “Ens preocupa que es perda horta però cal conjugar interessos i afinar”, ha dit.

En aquest sentit, ha apuntat que a més d'”atendre la gent que vol protegir l’horta i que té tot el dret del món perquè és patrimoni de tots, també cal tindre en compte altres necessitats i altres col·lectius i trobar punts d’equilibri”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + un =

torrent