25n
25N
25N

El Consell i el Palau de Les Arts col·laboren per a impulsar accions de promoció del turisme cultural a la Comunitat Valenciana

El Consell i el Palau de Les Arts col·laboren per a impulsar accions de promoció del turisme cultural a la Comunitat Valenciana
04/09/2020 -

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Palau de Les Arts “Reina Sofia” per a la realització d’accions de promoció i màrqueting per a impulsar el turisme cultural a la Comunitat Valenciana.

A través d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament en les actuacions de promoció i màrqueting de la cultura amb un import màxim de 220.000 euros.

Per part seua, la Fundació Palau de Les Arts “Reina Sofia”, es compromet a realitzar diferents accions de promoció i màrqueting, entre les quals destaca la representació de l’òpera “Il viaggio a Reims”.

A més, mitjançant aquest conveni es duran a terme actuacions de promoció, internacionalització i desenvolupament de noves audiències, així com la generació de nous continguts digitals.

Dins dels objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre ells els productes de turisme cultural.

El turisme cultural suposa un reforç important per a les destinacions turístiques de sol i platja i fins i tot per a la percepció turística de la Comunitat Valenciana en el seu conjunt. D’aquesta manera, el turisme cultural exerceix un valor positiu per a la marca, ampliant i potenciant la força de la destinació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =