25n
25N
25N

El Consell de Xiquets i Xiquetes d'Alaquàs recorda els drets de la infància

El Consell de Xiquets i Xiquetes d'Alaquàs recorda els drets de la infància
20/11/2019 -

Hui 20 de novembre es celebra el Dia Internacional de la Infància i Alaquàs ha volgut sumar-se a la commemoració d’aquesta jornada posant en marxa diverses iniciatives. El Consell de Xiquets i Xiquets d’Alaquàs protagonitza enguany la campanya informativa on es recopilen i valoren els drets dels xiquets i xiquetes, d’acord amb la Declaració Universal de la Infància i el Menor (UNICEF).

A més, el Consell de Xiquets i Xiquets d’Alaquàs i l’Ajuntament del municipi posaran en marxa per segon any consecutiu una Gran Gimcana, una activitat que se celebrarà a la Plaça de la Constitució i que té per objectiu donar a conéixer de forma original els drets fonamentals de la infància.

L’objectiu és que els veïns i veïnes recorden aquesta data en un dia assenyalat com hui. La campanya es complementa amb la distribució per tota la població de targetes que recopilen els drets de la infància i que es repartiran als comerços associats de CAdA i al Mercat Municipal. Els fullets informatius arribaran també a totes les aules dels centres escolars, així com unes polseres que ens recorden aquest gran dia. El Consell de Xiquets i Xiquetes ha volgut involucrar als diferents col·legis i IES del municipi en la celebració d’aquesta jornada i per a això, han redactat una carta amb propostes dirigides a l’equip directiu i educatiu.

L’agenda inclou a més una activitat entorn del Dia de la Infància, el Fòrum Infantil, una cita que es durà a terme els dies 28 i 29 de novembre al Castell d’Alaquàs i en la qual participaran els xiquets i xiquetes de quart de primària i els membres del Consell de Xiquets i Xiquetes d’Alaquàs.

Durant tota la setmana es treballaran als diferents recursos de temps lliure com les Ludoteques i l’Espai Educatiu, els drets de la Declaració Universal a través de jocs i activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =

CCCC
activem alfafar