25n
25N
25N

El Consell declara urgent la tramitació del reglament del Consell Valencià de Responsabilitat Social

L’objectiu és que siga un instrument de diàleg i participació entre tots els agents implicats en la responsabilitat social

El Consell declara urgent la tramitació del reglament del Consell Valencià de Responsabilitat Social
31/10/2019 -

El Consell ha aprovat la tramitació, amb caràcter urgent, del decret que regularà la composició, organització i funcionament del Consell Valencià de Responsabilitat Social.

La Llei 18/2018 de la Generalitat per al Foment de la Responsabilitat Social recull en el seu article 27 la creació del Consell Valencià de Responsabilitat Social amb l’objectiu d’agrupar en un mateix òrgan a representants dels diferents grups d’interés vinculats a la matèria.

L’objectiu és que es convertisca en un instrument de diàleg i participació entre les organitzacions sindicals, empresarials i les organitzacions i institucions compromeses amb l’impuls i desenvolupament de la responsabilitat social.

En aquest sentit, el Consell Valencià de Responsabilitat Social es configura com un òrgan de referència per a la promoció i l’assessorament en la programació de les polítiques de la Generalitat en matèria de responsabilitat social i, al seu torn, d’informació i consulta en constituir-se en observatori de la responsabilitat social.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =

mercat medieval ontinyent