El Consell suprimeix graus i màsters universitaris

El Consell suprimeix graus i màsters universitaris
13/04/2018 -

El Ple del Consell ha aprovat els decrets pels quals s’autoritza la supressió d’ensenyaments universitaris oficials de grau i màsters en quatre universitats valencianes.

En concret es tracta de la supressió d’un màster en la Universitat de València, un màster en la Universitat Miguel Hernández d’Elx, quatre graus i quatre màsters de la Universitat Cardenal Herrera-CEU i dos graus en la Universitat Europea de València.

En la Universitat de València s’ha autoritzat la supressió del Màster Universitari en Neurociència Cognitiva i Necessitats Especifiques de Suport Educatiu per la Universitat de la Llacuna i la Universitat de València.

En la Universitat Miguel Hernández d’Elx s’ha autoritzat la supressió del Màster Universitari en Enginyeria Òptica per a Aplicacions Biomèdiques.

En la Universitat Cardenal Herrera- CEU s’ha autoritzat la supressió dels graus de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, el Grau en Finances i Comptabilitat, el Grau en Arquitectura i el Grau en Enginyeria Informàtica en Sistemes d’Informació a més dels Màsters en Abordatge Osteopàtic de l’Aparell Locomotor, el Màster en Adreça Economicofinancera, el Màster en Art i Educació. L’Expressió Plàstica i les seues didàctiques, i el Màster en Comunicació Transmèdia.

Finalment, en la Universitat Europea de València s’ha autoritzat la supressió del Grau d’Educació Primària i el Grau d’Educació Infantil.

Així mateix, a petició de la Universitat Cardenal Herrera-CEU, s’autoritza el programa de Doctorat en Composició, Història i Tècnica en l’Arquitectura i l’Urbanisme. Es tracta d’un programa universitari entre les universitats Cardenal Herrera-CEU i Sant Pablo-CEU.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − tretze =

Festes Torrent 2019