25n
25N
25N

El Consell repartirà 40.000 màscares i guants als funcionaris i funcionàries que treballen de manera presencial

El Consell repartirà 40.000 màscares i guants als funcionaris i funcionàries que treballen de manera presencial
14/04/2020 -

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública distribuirà un primer paquet de 20.000 màscares i 20.000 guants per als funcionaris i funcionaries que treballen de manera presencial en les diferents dependències públiques de la Generalitat i en la Ciutat Administrativa Nou d’Octubre de València.

El repartiment s’efectuarà a partir d’aquest dimecres, 15 d’abril, de manera progressiva, conforme a les necessitats de cada conselleria i de manera proporcional als funcionaris i funcionàries que treballen de manera presencial en els seus centres laborals.

Cal recordar que la major part de la Funció Pública valenciana exerceix les seues funcions mitjançant diferents sistemes de teletreball, ja que, per seguretat, es va limitar la presència d’empleats i empleades públics en dependències administratives a un 10% de la plantilla per a frenar la propagació de la COVID-19.

La Sotssecretaria de Justícia, Interior i Funció Pública ha emés una circular a la resta de conselleries en la qual s’estableix que s’ha d’acudir a la Torre 4 per a recollir el material de protecció que se sol·licite per als funcionaris i funcionaries que, en aquests moments, treballen de manera presencial.

En la mateixa comunicació també es recorda el protocol de Sanitat que recomana que, en els espais de treball, s’extremen tant les mesures individuals de protecció, com mantenir la distància mínima de seguretat a l’hora d’interaccionar amb altres persones o no compartir ascensor més de 2 persones alhora.

Així mateix, en la circular s’insisteix en la necessitat de reforçar les tasques de neteja i desinfecció dels edificis públics i s’insta a la col·locació de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les dependències administratives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 13 =

bombers
CCCC
bombers