25n
25N
25N

El Consell regula la productivitat per al reforç dels equips d'Atenció Primària en 2021

arxiu

El Consell regula la productivitat per al reforç dels equips d'Atenció Primària en 2021
29/01/2021 -

El ple del Consell ha aprovat la regulació del programa de productivitat per a la prestació de mòduls addicionals de reforç en els equips d’Atenció Primària en 2021.

L’objectiu és establir un programa específic per a contenir l’excés de càrrega assistencial allí on es produïsca, quan siga necessari, i de manera específica, mentre dure la sobrecàrrega produïda per la Covid-19 en l’àmbit de l’Atenció Primària, de manera que permeta una atenció adequada i de qualitat als pacients.

El programa inclou diferents modalitats d’organització de la jornada extraordinària. D’una banda, a través de mòduls de reforç davant sobrecàrrega de treball conjuntural, ja siga per demora acumulada en contingents específics o sobrevinguda per les tasques a realitzar per Atenció Primària per al control de la Covid-19.

Una altra de les modalitats previstes per a escometre el reforç són els mòduls per a substitucions en períodes vacacionals o baixes per incapacitat temporal de llarga duració en absència de candidats en les borses d’ocupació temporal.

El programa té caràcter voluntari per als professionals, i la seua autorització dependrà de la sobrecàrrega puntual en els diferents centres de salut.

Està previst un pressupost total per a l’exercici de 2021 de 13.108.768 €.

Aquest Acord permet a la Generalitat oferir una atenció sanitària adequada i de qualitat, disminuint les demores en les consultes a demanda per part de la ciutadania, especialment en èpoques d’impossibilitat de contractació per absència de professionals en les borses d’ocupació temporal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =