25n
25N
25N

El Consell Rector d'À Punt planteja canviar la llei per a unificar en una entitat la SAMC i la CVMC

El Consell Rector d'À Punt planteja canviar la llei per a unificar en una entitat la SAMC i la CVMC
17/07/2020 -

El president del Consell Rector d’À Punt, Enrique Soriano, sol·licitarà comparéixer en Les Corts Valencianes per a traslladar “la possible conveniència” de fer canvis en la Llei 6/2016 del servici públic de radiodifusió. Entre altres qüestions, es planteja la creació d’una entitat única que substituïsca la SAMC (Societat Anònima de mitjans Comunicació) i la CVMC (Corporació Valenciana de mitjans Comunicació).

A aquest efecte, Soriano demanarà acudir a la comissió corresponent del parlament valencià amb l’objectiu d'”informar de les reflexions que s’han fet en els últims mesos com a conseqüència de la gestió que aquest òrgan duu a terme”, explica en un comunicat.

ÚS DEL VALENCIÀ

Respecte a l’ús del valencià com a llengua vehicular d’À Punt contemplat en la llei, el president informarà que el Consell Rector “mai ha considerat la possibilitat de modificar aquest aspecte de la llei”, assegura.

En aquest sentit, recorda que són Les Corts “les que tenen la competència i la facultat de prendre les decisions que consideren adequades sobre aquest aspecte”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 8 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa