25n
25N
25N

El Consell col·labora en la promoció de les Falles de la Secció Especial com a referent en el turisme cultural

Turisme contribueix econòmicament amb 40.000 euros en les actuacions desenvolupades per la Federació de Falles

El Consell col·labora en la promoció de les Falles de la Secció Especial com a referent en el turisme cultural
30/10/2020 -

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació de Falles de la Secció Especial per a la realització d’actuacions de màrqueting col·laboratiu per a la promoció i impuls de les Falles de la Secció Especial durant 2020.

Mitjançant l’acord de col·laboració, Turisme Comunitat Valenciana contribueix econòmicament en les actuacions de promoció i impuls de les falles que s’efectuen per la Federació de Falles de la Secció Especial, amb la quantitat de 40.000 euros.

Cal destacar que les Falles s’han convertit en l’esdeveniment turístic de major repercussió per a la promoció de la ciutat de València i de la província, i els monuments fallers, a causa de la seua originalitat i espectacularitat, gaudeixen de gran atracció des del punt de vista turístic.

Mitjançant l’acord, Turisme CV i la Federació de Falles d’Especial de València col·laboren en la promoció de la marca turística Comunitat Valenciana a través de diferents actuacions publicitàries.

Així, la Federació de Falles de la Secció Especial ha dut a terme, gràcies a aquest conveni, diferents actuacions de promoció, com la inauguració de “L’exposició del ninot”, que a més va mostrar les maquetes de les falles de secció especial previstes per a 2021.

Cal ressaltar que Turisme Comunitat Valenciana presta especial interés en les actuacions que mantenen i milloren la imatge de la Comunitat Valenciana com a destinació turística en el mercat nacional i internacional, com ho són les Falles, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =