25n
25N
25N

El Consell Local de Comerç aprova demà el trasllat del mercat de vell al nou parc de Beteró

Es donarà compte de la constitució de la nova Comissió de Venda Sedentària no Autoritzada

El Consell Local de Comerç aprova demà el trasllat del mercat de vell al nou parc de Beteró
10/02/2020 -

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha informat que el Consell Local de Comerç, que se celebrarà demà, aprovarà el trasllat del Mercat de Vell al nou parc d’Amelia Chiner, en el barri de Beteró.

“Com a pas previ al trasllat del Mercat de Vell, tant el Consell Local de Comerç primer, com el Ple municipal després, han d’aprovar el canvi d’ubicació d’aquest emblemàtic mercat de venda de productes antics i de segona mà de la ciutat de València, així que demà es complirà el primer dels tràmits necessaris per al trasllat”, ha explicat Galiana.

Seguidament, serà el Ple municipal de febrer, el que donarà compte d’aquest canvi d’ubicació, tot i que no serà fins a passar Falles quan realment es faça efectiu aquest canvi de localització i el Parc d’Amelia Chiner passe a acollir definitivament la ubicació del Mercat de Vell.

“En tot cas, els veïns i veïnes del barri ja estan gaudint d’aquest nou espai de qualitat en el barri, que ha acabat amb un solar buit i que ha dotat de jocs infantils, de zona verda i d’espais de descans al veïnat d’aquesta part de la ciutat”, ha valorat el regidor Galiana.

D’altra banda, el regidor informarà els membres del Consell Local de Comerç de la creació de la nova Comissió de Venda Sedentària no Autoritzada que ja ha mantingut una primera reunió de constitució i que es reunirà, de nou, pròximament, per començar a tractar les primeres mesures de treball.

Aquesta comissió està formada per les regidories de Comerç, Seguretat Ciutadana i Cooperació i Migracions, ASUCOVA, Unió Gremial, Unió de Consumidors, Tyrius, Avacu, Andema (Associació per a la Defensa de la Marca) i un representant de les associacions de comerciants del xicotet comerç de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud