25n
25N
25N

Joves de València animen a una compra responsable i alerten del risc que pateixen els 'riders'

Joves de València animen a una compra responsable i alerten del risc que pateixen els 'riders'
13/04/2020 -

El Consell de la Joventut de València (CJV) ha llançat aquest cap de setmana en xarxes socials la campanya ‘A casa, compra amb responsabilitat’ per a conscienciar als joves sobre un consum responsable i sostenible durant el temps que dure l’estat d’alarma pel coronavirus.

En forma de vinyetes, la campanya mostra a un jove davant d’un ordinador realitzant compres online. Un núvol de pensament posa el focus sobre el risc per a la salut que corren les persones que continuen treballant en repartiment a domicili, sector considerat essencial, “sobretot quan es realitzen compres innecessàries”, adverteix la plataforma juvenil en un comunicat.

Per contra, la iniciativa anima com a alternativa a optar pel xicotet comerç de barri a l’hora de realitzar la compra, “especialment castigat” a conseqüència de la pandèmia, posant en valor la seua proximitat, qualitat i sostenibilitat mediambiental i donant suport a l’economia local de València.

Aquesta campanya pretén fer reflexionar a la joventut a través de les xarxes socials, fent ús de preguntes i qüestionaris perquè cada jove explique les raons que li porten a comprar, empastisse amb les condicions laborals del col·lectiu ‘rider’ i es plantege alternatives més sostenibles a l’hora de consumir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 3 =